Megható pillanatok

2021.02.16. 18:06

Ez a videó garantáltan könnyeket csal a Fehérvár AV19 szurkolóinak szemébe

Habár a Volán története legjobb alapszakaszát zárta és a tabella harmadik helyének birtokában veselkedhetett neki a középszakasz küzdelmeinek, van, ami mégis hiányzik ebből a szép történetből, mégpedig a szurkolók.

feol.hu

A szurkolók, akik így is mindent megtesznek, hogy kifejezzék támogatásukat a csapat felé. Volt, hogy a csapatbusz indulásakor gyűltek össze és hangos szurkolással, sállobogtatással indították útnak a fiúkat, vagy személyre szabott buzdító üzenetekkel látták el őket a hosszú útra. Nemrégiben pedig egy igazán különleges akcióval rukkoltak elő, amit a levegőből is látni lehetett. A meccseken azonban nem lehetnek ott november közepe óta, így az ördögkatlan szokásos hangulatát nélkülöznie kell mind a csapatnak, mind a szurkolóknak. Megható és emlékezetes pillanatokból azonban így sem volt hiány.

Az alapszakasz legszebb emlékeit gyűjtötték most össze, és így jött létre ez a megható videó, amely minden Volán-szurkoló szívét megdobogtatja:

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1EetqyG1XyFSRhpeLVXHOn9ZQHgg8B2RNimtD2mKG-o9MSvzrdrNhU5dM&v=obhd5l4wfUs&feature=youtu.be

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában