NB III

2021.02.11. 20:46

Az Iváncsával játszik a Vidi II

Javában zajlik a felkészülés az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában szereplő Mol Fehérvár FC II háza táján. A Toldi-legények szombaton délelőtt az Iváncsa együttesével játszanak felkészülési mérkőzést.

Krebsz András

A Tatabánya alakulatával is megmérkőzik az edzőtáborban a MOL Fehérvár FC II együttese

Fotó: molfehervarfc.hu

A fehérvári fiatalok az előző heti sárvári edzőtáborban a szintén harmadosztályú Tatabánya ellen 4-4-es döntetlenre végeztek, míg a Király Gábor és édesapja, Király Ferenc által alapított Király Sportegyesület felett 4-1-es győzelmet arattak.

A kétszer hatvan perces összecsapások után szombaton már hazai környezetben, az NB III. Közép csoportjában vitézkedő Dunaújváros PASE csapata elleni magabiztos, 4-0-ás sikert már a jól megszokott kétszer negyvenöt perc alatt érték el a piros-kékek. Azaz mindhárom edzőmeccsükön négy gólt ragasztottak az ellenfelek hálójába a fehérváriak. Tizenkét szerzett gól felszabadult, hatékony támadójátékot sejtet.

Toldi Gábor tanítványai legközelebb február 13-án szombaton az Iváncsa gárdáját látják vendégül, a felkészülési találkozó 11 órakor kezdődik. A tabella tizenegyedik helyén telelő székesfehérváriaknak már nem kell sokat várniuk az első tavaszi tétmérkőzésükre, Dinnyés Olivérék február 28-án, vasárnap a kiesés ellen menekülő Balatonfüred együttesét fogadják a bajnokság 22. fordulójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában