a győzelem útja

2021.01.13. 21:26

Új fejezetet nyitottak a Titánok

A Titánok csapata bravúros, hosszabbításban elért sikerrel tért vissza a győzelem útjára, ezt a Gyergyói HK együttese bánta.

Káldor András

Gyenes 95 százalékos teljesítményt nyújtott a kapuban

Fotó: Fehérvári Titánok

Nehéz összecsapás várt a Fehérvár farmcsapatára, egyrészt túl kellett lépniük azon, hogy zsinórban hat meccsen szenvedtek vereséget, másrészt előre is kellett tekinteniük, hisz lassan lezárul a bajnokság alapszakasza, és a play-offban való folytatáshoz el kellene mozdulniuk a tabellán a kiesést jelentő 9. helyről. A 3-2-es hosszabbításban elért győzelem, amely lényegében 52 másodpercen múlott, hogy nem a rendes játékidőben történt, jó alapot adhat a folytatásra.

Gyenes 95 százalékos teljesítményt nyújtott a kapuban
Fotó: Fehérvári Titánok

– Élvezetes mérkőzés volt, fel voltak tüzelve a játékosaink, mert a találkozó előtt tudattuk velük, hogy nekünk ezzel a héttel élesedik a rájátszásért folytatott küzdelem. Ennek is köszönhető a teljesítményünk, és frusztrált minket, hogy jó hokink dacára sem jöttek az eredmények. Bebizonyosodott, hogy ha azt csinálják a srácok, amit kérünk és együtt dolgozunk szívvel-lélekkel, akkor ilyen erős riválissal szemben is nyerhetünk. – mondta értékelésében Arany Máté, a Titánok másodedzője.

Az ellenfél mestere, Szilassy Zoltán érthetően nem volt boldog.

– Az összpontosítás hiányzott, nem szolgáltunk rá a 3 pontra. Az ellenfél keményen harcolt, egyszerűen játszott, mi viszont túlkomplikáltuk, megtanulhattuk volna már, hogy ebben a ligában semmi sem megy könnyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában