Aqvital FC Csákvár

2021.01.15. 21:10

Tányéros edzésre jelentkezett

Az Aqvital FC Csákvár háza tájáról folyamatosan jó hírek érkeznek. A friss erősítések mellett – Vaskó Tamás, Csató Martin és Kártik Bálint – egy nagy visszatérőről is érkezett bejelentés.

Kecskés Zoltán

Keresztszalag-szakadás után viszszatért Tányéros Ádám

Fotó: klub

Tányéros Ádám az Aqvital meghatározó játékosa, aki nemcsak a pályán, de azon kívül is igazi példakép a fiatalok számára. Döntő szerepe volt abban, hogy tavaly minden képzeletet felülmúlóan szerepelve a negyedik helyen zárja a pontvadászatot a Csákvár.

Nemcsak hátul állta meg a helyét, hanem olykor találataival is hozzájárul a sikerhez. Az előző idényben középső védőként két alkalommal – a Vác és az Ajka – az ellenfelek kapuját is bevette. A 29 éves védő hét hónapja, június elején sérült meg súlyosabban, a csonka bajnokság „levezetéseként”. Egy rossz szerelési kísérlet után két roppanás hallott: a jobb térdében szakadt el a keresztszalag és károsodott a porc. Akkor úgy nyilatkozott, hogy reméli, a téli felkészülésre már munkába állhat és mint kiderült, az óhaja beteljesedett.

Keresztszalag-szakadás után viszszatért Tányéros Ádám
Fotó: klub

Már a visszaszokás fázisában jár a rutinos védő, így már nem várat sokat magára a pályára lépése. A nyíregyházi edzőtáborban például ott a volt a csapattal, de a szakmai stáb folyamatosan ügyel rá, hogy a kezdeti lépéseknél nehogy újra megsérüljön, éppen ezért még néhány gyakorlatot óvatosságból ki is hagyott. A mentalitásáról árulkodik, hogy sokszor úgy kellett visszafognia az Aqvital edzőinek.

Visinka Ede vezetőedző is bizakodó Tányéros pályára lépésével kapcsolatban, aki fontos láncszeme lehet az együttesnek a hátsó alakzatban.

– Ha minden jól megy, február végén már bevethető állapotban lesz Ádám – vélekedett a felépülés utolsó fázisáról a klub honlapján. – Úgy gondolom, a Vaskó Tamással, Csató Martinnal, majd vele kiegészülő hátsó alakzatunk sokat erősödött. Örömhír, hogy Tányéros mellett Magyar Zsolt volt még az a játékosunk, aki időnként külön dolgozott a kerettől a múlt heti táborozás során. Nos fiatal középpályásunk teljesen felépült őszi talpcsonttörése után, már minden gyakorlatot a társakkal végez, s a felkészülési meccseken is pályára léphet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában