Ökölvívás

2020.11.30. 16:35

Újra a válogatottban Hegyi Barnabás

Bertók Róbert, a magyar ökölvívó-válogatott szövetségi kapitánya is felfigyelt a profiktól visszatérő Hegyi Barnabásra. A fehérvári bunyós részt vesz a tatai edzőtáborban is.

Ferencz Balázs

Erdei Zsolttal

Forrás: Hegyi Barnabás

Hegyi Barnabás a 75 kilósok között az országos bajnokságon tért vissza az amatőrök közé. A 2016-ban bajnoki címet nyert fehérvári ökölvívó novemberben a Madárfészek Akadémián kezdett tréningezni, Kiss András, Erdei Zsolt és Füzesi Zoltán segítségével csiszolja a technikáját. Ugyanakkor a Fehérvár Küzdősport Egyesület vezetője, Turós Arnold is edzéslehetőséget biztosít a 26 éves bunyós számára.

– Szerdán terheléses vizsgálaton kell részt vennem, majd december 7-től Tatán készülök tovább az edzőtáborban. Súlycsoportomban Benkő László kapott még meghívót a válogatott összetartásra – mesélte Hegyi Barnabás, aki most főként a védekezés-technikán igyekszik változtatni.

Erdei Zsolttal
Fotó: Hegyi Barnabás

Sajnos, a versenynaptár a vírushelyzet miatt képlékeny. Talán a Bocskai Emlékversenyen tesztelhetik formájukat a magyar válogatott öklözői külföldi riválisokkal szemben, de még nem tudni, mikor léphetnek kötelek közé. Hegyi Barnabás mindenesetre jól érzi magát a Madárfészeknél, bízik az ott folyó szakmai munkában, s motiváltan tekint a jövőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában