rendhagyó tömegsport

2020.11.27. 22:11

Futásért cserébe jön a Mikulás Martonvásárra

A világ számos helyén ünneplik Mikulás-futással Szent Miklós napját, Martonvásáron is így van ez. Bár a jelenlegi járványügyi helyzetben a tömegsport rendezvények elmaradnak, a Havasi Gyopár Futó Egyesület tett arról, hogy a martonvásári és a környékbeli családok ezúttal sem maradjanak mozgás nélkül.

Kecskés Zoltán

Együtt futhat a család a Mikulás csomagokért

Fotó: Török László

A pandémia miatt idén rendhagyó módon lehet teljesíteni a távot (3 kör) egészen december elsejéig a Horváth Ottó Sportközpont körül. Ezután nincs más dolguk a résztvevő családoknak, mint elküldeni a futás után a fotójukat, a hozzá tartozó útvonallal és a nevezési lap kitöltésével az egyesülethez és már fel is kerültek a Havasi Gyopár Futó Egyesület télapójának a listájára, aki személyesen kopogtat majd be december 6-án, és viszi el az ajándékot a gyerekeknek.

Együtt futhat a család a Mikulás csomagokért
Fotó: Török László

– Nem szerettük volna, hogy a vírus útjába álljon a közkedvelt sporteseménynek. Tavaly több mint 200 gyerek vett részt ezen a különleges alkalmon. Bízunk benne, hogy a jelenlegi körülmények között ismét mozgásra tudjuk invitálni a gyerekeket és a szülőket és vidámságot tudunk csempészni a hétköznapjaikba – nyilatkozta Fehér László István főszervező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában