Koronavírus Fejérben

2020.11.04. 23:00

Elérhető (védő)távolságban

Vélhetően a hétvégén még nem léphet pályára a Volán, és – tekintettel a rendkívüli rendelkezésekre – az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok befogadóképességének csak harminc százalékát tölthetik majd meg a szurkolók – derült ki a klub online fórumán. Jövő héttől folytatódhat az ICE Hockey League.

Németh Krisztián

A jégen nem, a tribünön tartani kell a távolságot!

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A szurkolók kérdéseire internetes videóközvetítésben Gál Péter Pál klubelnök és Szélig Viktor általános igazgató felelt. A kedden bejelentett rendkívüli jogrendben foglalt járványügyi szabályok természetesen a Volán hazai mérkőzéseire is vonatkoznak.

– A hatóságokkal még egyeztetünk, de a szabályok szerint a befogadóképesség harminc százalékát használhatják a nézők, így elsősorban a bérletesek számára tudunk helyet biztosítani. Törekszünk arra, hogy a védőtávolság betartásával valamennyi bérletesünk számára tudjuk biztosítani a mérkőzések megtekintését. Amíg a helyzet nem tisztázódik, a bérlet- és jegyértékesítést felfüggesztjük – tájékoztatott Gál Péter Pál.

A jégen nem, a tribünön tartani kell a távolságot!
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szélig Viktor, az ICE Hockey League folytatásával kapcsolatban elmondta: a hétvégét illetően még nem kedvező a helyzet.

– Elképzelhető, hogy nem lépünk pályára, ahogy a csapatok többsége sem. Foghíjas lesz a hétvégi forduló, mivel a koronavírus komolyan jelen van a ligában lévő csapatoknál. Többféle forgatókönyv létezik. Reményeim szerint jövő hét közepén folytathatjuk a bajnokságot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában