három forduló van hátra

2020.11.23. 20:44

Bealudtak az elején a fehérvári vízilabdások

Már csak három forduló van hátra a vízilabda OB I/B-ben szereplő Fehérvár Vízilabda SE számára. Van miért visszavágniuk, sorozatban a harmadik vereségüket szenvedték el Gyöngyösi János tanítványai.

Kecskés Zoltán

Nagyot küzdött a Fehérvár VSE (j), de így is alulmaradt

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

YBL WPC–Fehérvár VSE 14-10

(4-2, 2-1, 4-2, 4-5)

Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda, Vezette: Ádám Frank, Bereczki Miklós

Gólok: Cserdi Péter 2, Csicsáky Vince 2, Hertzka Olivér 2, Hevesi Dominik 2, Cséplő Tamás, Petrák Kevin, Horváth Botond, Kibédi Botond, Molnár Viktor, Böröczky Bence, illetve Szilvasán Patrik 5, Varga Márk 3, Mihályi András, Pongrácz Flórián.

Büntető: 0/1, illetve 5/5

Emberelőny: 2/5, illetve 3/7

Nagyot küzdött a Fehérvár VSE (j), de így is alulmaradt

Kissé csalódottak lehetnek a Fehérvár VSE játékosai, hiszen a végeredmény nem tükrözi hűen a játék képét: ezen a mérkőzésen is érvényesíteni tudták akaratukat, de a kidolgozott helyzeteiket megint nem tudták megfelelően értékesíteni.

Sajnos az első negyedet odaajándékozták a YBL WPC-nek, ugyanis négygólos hátrányból kellett visszakapaszkodniuk, amit az egész mérkőzés során cipeltek magukkal. Hiába jöttek fel többször két-három találatra, az éles helyzetekből rendszerint rosszul jöttek ki. Amikor már felcsillant volna a remény a felzárkózáshoz, ismét gólt kaptak. Ettől függetlenül becsülettel küzdöttek a koronázóvárosiak, akik az utolsó negyedet meg is nyerték, de ez csak a szépségtapasz volt részükről. Kiemelendő, hogy a fehérvári Szilvasán Patrik négy gólt dobott, amellyel csapata és a mezőny legeredményesebbje lett.

Sorozatban harmadik vereségüket szenvedték el Gyöngyösi János tanítványai, így visszacsúsztak a bajnokság 8. helyére, de a hétvégén javíthatnak az Oázis Sport Club ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában