Megmutatták

2020.11.23. 22:18

A Puskás Akadémia FC magabiztos játékkal győzte le a Budafokot

A Puskás Akadémia FC magabiztos játékkal 3-0-ra legyőzte a vendég Budafokot a labdarúgó NB I. 11. fordulójában. A találkozót követő sajtótájékoztatón a PAFC vezetőedzője, Hornyák Zsolt kiemelte, ezúttal nagyszerűen működtek csapatként, ez volt a győzelem kulcsa.

Kecskés Zoltán

Fotó: Pixabay.com

Sokatmondó kép volt, amikor a mérkőzése egyik hőse, Antonio Mance a második félidő 58. percében szerzett találata után a kispadhoz szaladt, megköszönve Hornyák Zsolt vezetőedzőnek a bizalmat. Néhány pillanat múlva csapattársai is csatlakoztak, így együtt ünnepelhettek a játékosok a szakmai stábbal. Úgy tűnik, sikerült megoldani az öltözői gondokat, nézeteltéréseket Felcsúton, és immáron újra együtt a társaság, sikerre éhesen.

– A küzdőszellem és a mozgás is rendben volt, sokat segített nekünk a válogatott szünet. Elég jól néztek ki a fiúk, nem tudok olyat mondani, aki kevesebbet tett volna hozzá. Végig megvolt a küzdőszellem, ez hozta meg a jó eredményt. A játékosok megértették, mi volt korábban a rossz, és próbáltak rajta javítani. Ez majdhogynem fontosabb, mint maga az eredmény. Persze, nagyon örülök a három-nullának ebben a nehéz időszakban, amikor alig tudtunk nyerni vagy pontot szerezni a bajnokságban. A mérkőzés elejétől kezdve éreztem, hogy sikeresek leszünk, hogy az elmúlt napok befektetett munkája meg fog térülni. Természetesen a szünetben felvetődtek kérdések a folytatásról, hogy akár játékost vagy edzőt váltsunk, végül a stabilitás mellett tettük le a voksunkat, így arra helyeztük a hangsúlyt, hogyan tudnánk közösen, gyorsan kimászni a gödörből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában