figyelemreméltó eredmények

2020.10.15. 17:07

Dobogós rögbisek

A Fehérvár Rugby Club utánpótlás korosztályai, és női csapata is pályára léptek, és jó szokásukhoz híven több figyelemreméltó eredményt értek el.

Káldor András

FRC női csapat: Állnak: Nagy Dóra, Völgyi Virág, Oláh Dóra, Kiss Virág Gyolcsos Ferenc edző Térdelnek: Élő Zsanett, Takács Kata, Pap Helga, Jakubecz Lili.

Kecskeméten hat fordulós bajnoki mérkőzésen mérkőzött a Fehérvár Rugby Club U 14-es és U 16-os csapata. Az U 14-es korosztályban első lett a Fehérvár és a Fogócska SE Budapest alkotta gárda, míg az U 16-os korosztályban 3. lett az FRC, Fogócska és a Velence által képviselt csapat.

A torna rendszerű női bajnokság 2. fordulóját bonyolították Esztergomban. A Fehérvár Rugby Club női csapata a fiatalokkal kiegészítve lassan magára talál.

FRC női csapat: Állnak: Nagy Dóra, Völgyi Virág, Oláh Dóra, Kiss Virág Gyolcsos Ferenc edző
Térdelnek: Élő Zsanett, Takács Kata, Pap Helga, Jakubecz Lili.

A forduló csonkára sikeredett, ugyanis több csapat inkább az önkéntes karantént választotta. Ezek voltak a Budapesti Medvék, a Kecskemét, a Tárnok, és a Velence gárdái. Ennek okán az U 16-os forduló is elmaradt, de lejátszásra került az U 14-es lány korosztály, sőt még az U 12-es korosztályban a Fogócska és az FRC is mérkőztek egymással bajnokságon kívül.

A torna eredményei:

1. Esztergom 5+2 pont, 2. Fehérvár Rugby Club 4 pont, 3. Honfoglalók 3 pont

Az U14-es korosztály végeredménye:

1. Esztergom, 2. Fehérvár Rugby Club, 3. Fogócska

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában