díjugratás

2020.09.29. 22:38

Ezüstösen csillogó Fehér Patkó

Székesfehérvárra is került érem a díjugratók országos bajnokságáról. A Fehér Patkó Lovasudvar Sportegyesület lovasa az amatőrök között lett második.

Ferencz Balázs

Ádám Eszter Cardigán nyergében lett ezüstérmes

Fotó: FPLSE

Idén rendhagyó módon zárt kapuk mögött rendezték a FIAT Díjugrató Országos Bajnokságot a Nemzeti Lovardában.

A fődíj egy személygépkocsi volt, a további helyezettek között 2,2 millió forintot osztottak szét. A bajnokság döntőjében a legjobb 15 155 centiméterre ugratta lovát. A kiskunhalasi Fazekas István a 22. helyről tornázta fel magát az első helyre.

Ádám Eszter Cardigán nyergében lett ezüstérmes
Fotó: FPLSE

Az amatőr kategóriában remek pályát lovagolt a Fehér Patkó Lovasudvar SE versenyzője, Ádám Eszter. A fehérvári hölgy komoly tettet vitt véghez, hiszen díjugrató viadalon nagyon régen került érem Fejér megyei lovas nyakába. 11 versenyző várta hibapont nélkül az amatőrök döntőjét, közülük heten tudták verőhiba nélkül teljesíteni az utolsó napot is. A leggyorsabb hibátlan pályát Csákány Dorottya (Refrén F) mutatta be. Ádám Eszter Cardigán nyergében ugratott a második helyre, megelőzve Pölcz Kittit (Hurrycane Z).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában