nb III.

2020.08.22. 15:00

Úton Zalába a pontokért

A Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapata az NB III. Nyugati csoportjának 5. fordulójában ismét idegenben gyarapíthatja pontjait, Balogh Zsolt vezetőedző tanítványai a ZTE II. csapatához utaznak. A mérkőzés vasárnap 17.30-kor kerül megrendezésre.

Káldor András

A gárdonyi Kercsó Bence (kék) fejeli el soproni ellenfele elől a játékszert

Fotó: SC Sopron

Továbbra is hiányzik a győzelem a tóparti együttes neve mögül, ám a legutóbbi fordulóban, Sopronban sem sok hiányzott ahhoz, hogy a sárga-kékek pontokkal távozzanak a hűség városából. Ám a döntő helyzetben rossz döntéseket hoztak a játékosok, és így nem sikerült megszerezni a győzelmet az újoncok csatájában.

Több klubhoz hasonlóan a ZTE FC is élt az MLSZ által nyújtott lehetőséggel, amikor a szövetség az élvonalbeli csapatoknak engedélyezte, hogy második együttesükkel egyből az NB III.-ban rajtoljanak. Utoljára a 2011/12-es idényben indítottak a zalaiak tartalékcsapatot, amikor a 7. helyen végeztek az NB III. Bakony-csoportjában, így aztán a kék-fehérek hasonlóan a Gárdonyhoz valamilyen szinten ugyancsak „első bálozónak” számítanak az osztályban.

A gárdonyi Kercsó Bence (kék) fejeli el soproni ellenfele elől a játékszert
Fotó: SC Sopron

A ZTE II jelenleg a tabella 15. helyén tanyázik, közvetlenül Fejér megyei riválisukat követve, ugyanazokkal a mutatókkal, csupán rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően szorultak ide. Legutóbb pikáns párharcot játszottak a Komáromi VSE csapatával, a 2-2-es végeredménnyel zárult találkozón a zalaiak vezetőedzője, Bozsik József édesapja, Bozsik Péter együttesét látta vendégül.

A Gárdony abban bízhat, hogy az eddig három meccsen kapuba találó, négygólos és az éles lövészek listája élén álló Balogh Ádámon kívül a tavalyi megyei I. osztályban gólkirály, Tóth Tibor is megtalálja a góllövő cipőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában