NB III

2020.08.02. 08:30

Az éllovasnál debütál a Gárdonyi VSC

Története első NB III-as idényére készül a Gárdonyi VSC csapata, amely a Nyugati csoport rajtján a félbeszakadt bajnokság éllovasa, az Érdi VSE vendége lesz vasárnap 17.30-kor.

Káldor András

A gárdonyi Újvári Ádámnak (sárga) legalább ilyen keménynek kell lennie Érden is

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Balogh Zsolt vezetőedző immár négy éve tölti be a vezetőedzői posztot, és nagy várakozással tekint az idény, illetve az első harmadik vonalbeli összecsapásra.

– Természetesen izgatottan várjuk a rajtot, a bajnokság egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek, de ez volt a vágyunk, ezt akartuk, most már tennünk is kell azért, hogy megragadjunk az NB III-ban. A felkészülésünk lehetett volna hosszabb, nem mindent tudtunk elvégezni, és az edzések intenzitásának fokozásakor kiderült, hogy kényszerleállás alatt ki, és mennyit dolgozott. Így az igazi terhelést csak két hét elteltével kapták meg, az edzőmérkőzéseink zömét idegenben játszottuk NB III-as csapatok ellen. – fogalmazott a szakember.

A gárdonyi Újvári Ádámnak (sárga) legalább ilyen keménynek kell lennie Érden is

Nem voltak könnyű helyzetben, hiszen rengeteget utaztak – ám ugyanez vár majd rájuk a soron következő hetekben, hónapokban is.

Húszfős kerettel vágnak neki a bajnokságnak, érkezett Schener Bálint, Király Bence (Iváncsa), Szabó Balázs (Dunaharaszti), Sárközi Norbert, Lak Imre (Bicske), Kovács Ádám (Veszprém), Balogh Balázs (DPASE). Távozott Pump Szabolcs, Wittner Máté, Balassa Szilveszter, és Radács Milán.

– Régóta rutinos NB III-as csapat az Érd, nem lesz könnyű ellenük, de megpróbálunk helytállni. – tette hozzá Balogh Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában