Papp találatára Magasföldi és Latifi felelt

2020.08.10. 19:39

A felcsútiak nyertek

Az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának Fejér megyei rangadóján a második játékrészben felőrölte ellenfelét Nagy Ádám együttese.

Krebsz András

Papp Marcell (jobbra) egy gólt szerzett Szin Ferenc mellől

Fotó: Nagy Norbert

MOL Fehérvár FC II.–Puskás Akadémia FC II. 1-2 (1-0)

MOL Aréna Sóstó, 230 néző, vezette: Kovács Imre.

Fehérvár II.: Kovács D. – Kojnok, Dinnyés, Tóth A., Illés R. – Major (Pál M., 63.), Tóth B. (Fodor P., 49.), Rónaszéki, Papp M. – Hajdinger (Menyhárt, 65.), Molnár M. Vezetőedző: Toldi Gábor.

PAFC II: Auerbach – Szin, Papp K., Fodor M., Berekali (Nahirnij, 83.) – Vizler (Gazdag V., 71.), Ominger (Nagy Z., a szünetben), Sipos, Latifi – Magasföldi, Corbu. Vezetőedző: Nagy Ádám.

Gól: Papp M. (22.) ill. Magasföldi (53.), Latifi (84.)

Rekkenő hőség és a szokásosnál népesebb publikum fogadta Fejér megye két első osztályú együttesének második csapatait a MOL Aréna Sóstó melletti edzőpályán vasárnap délelőtt. A meleg ellenére az iramra nem lehetett panasz, ám az első negyed óra nem hozott komolyabb helyzetet. Ezt követően egy szabadrúgás-kombináció végén Latifi próbálkozott a tizenhatoson belülről, de Kovács hárított. Nem sokkal később a hazaiak veszélyeztettek, az előző fordulóban a piros-kékek egyetlen találatát jegyző Papp Marcell 14 méterről remek mozdulattal tekert a hosszú sarokba, 1-0. A gól után magasabb fokozatba kapcsoltak a vendégek. Latifi lövését Kovács szögletre ütötte, majd Ominger közeli kísérletét védte lábbal a hazaiak kapusa, végül pedig Magasföldi kísérlete szállt nem sokkal a kapu mellé.

Papp Marcell (jobbra) egy gólt szerzett Szin Ferenc mellől

A fordulást követően hamar érkezett a felcsútiak egyenlítése. Az oldalvonal mellett ápolásra szoruló Molnár csapattársaihoz hasonlóan tehetetlenül nézte, ahogy a rutinos Magasföldi ziccerben higgadtan helyezett a bal alsóba, 1-1. A folytatásban már a fehér mezesek domináltak, a mezőnyfölény végül meghozta gyümölcsét: egy hazai pontrúgás után villámgyors felcsúti kontra futott végig, az albán szélső hajszálpontos lövése a kapufa segítségével talált utat a fehérvári hálóba, 1-2. A lefújás előtt Nagy Zalán tovább növelhette volna a PAFC II. előnyét, ám Kovács hatalmas bravúrt bemutatva őrizte meg az eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában