Péteri Nikét is elszállította a mentő

2020.07.14. 10:44

Videón a kerékpáros tömegbaleset, melynek fehérvári sérültje is van

Elesett több biciklis a Tótvázsony és Balatonszőlős közötti kerékpárversenyen vasárnap, erősítette meg a veol.hu értesüléseit Kucsera Katalin rendőrségi sajtószóvivő.

feol.hu

Fotó: Facebook

Nátrán Albin megyei vezető mentőtiszt elmondta, 19 sérültet vittek az ajkai, veszprémi, székesfehérvári kórházba, közülük 12 súlyos (végtagtöréssel, fejsérüléssel) és 7 könnyű sérültet - írtuk meg korábban.

Ez elmúlt hétvégén két versenyen is rajthoz állt a Fehérvár Cycling Team, szombaton a Hegyi Országos Bajnokságot rendezték a Kékesen, " target="_blank" rel="noopener noreferrer">vasárnap pedig a hírhedtté vált Gran Gella Giron „versenyeztek”.

A Hegyi OB-n sajnos nem jött össze a kitűzött dobogós helyezés, Szabó Adri beszorult a technikai problémákkal küzdő Benkó Barbi mögé, és utána a felérés sokat vett ki belőle. Végül Péteri Nikével értek be a célba, Niké 5., Adri 6. helyen. Temela Eszter és Hideg Nórának nagyon nem jött ki a lépés, Eszti a 13, Nóri a 17. helyet szerezte meg.

Az egész hétvégét a Gran Gella Girón történt tömegbukás árnyékolta be, ahol 90 km/h körüli sebességnél esett el közel 50 kerékpáros, itt Niké maradt az úton. A versenyt lefújták és Nikét kórházba szállították (sok más sérült mellett), szerencsére minden komolyabb sérülés nélkül megúszta az esetet, persze mindene fáj és nehezen mozog, de hamarosan újra bringán láthatjuk.

Fotó: Facebook

A tömegbalesetről videó is készült, azonban ez csak erős idegzetűeknek ajánlott:

 

[embed]https://www.feol.hu/sport/hazai-sport/mint-a-horrorfilmben-oriasi-tomegbaleset-volt-egy-magyar-kerekparversenyen-4141244/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában