Gálamérkőzés és sportoló–szurkoló találkozó

2020.07.05. 09:00

Dárdai Pálék vendégeskednek a vasárnapi, szabadbattyáni fociünnepen

A Dárdai Hertha BSC Team vendégeskedik július 12-én, vasárnap délután a Szabadbattyáni Fociünnepen. A szurkolók egykori kiváló válogatott labdarúgókkal – a többiek között Dárdai Pál, Szélesi Zoltán, Vincze Ottó, Lisztes Krisztián, Cvitkovics Péter – találkozhatnak.

FMH

Dárdai Pál egyéves szünet után az U16-os csapat edzőjeként, valamint utánpótlás-koordinátorként tért vissza a Herthához

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Jörg Halisch

A fociünnep ötlete még a koronavírus-járvány idején fogalmazódott meg Tóth László, a battyáni öregfiúk vezetőjének gondolataiban. Régi barátja, a helyi kötődésű Bakalár László által került kapcsolatba Dárdai Pállal és csapatával, és hívta meg őket a sportegyesület vezetőségének egyetértésével a szabadbattyáni gálamérkőzésre.

Az ünnepélyes megnyitót a jövő héten vasárnap (július 12-én) 16.30 órától tartják a sportpályán; köszöntőt mond Szabó Ildikó polgármester, Kovács József, a Szabadbattyáni Községi Sportegyesület elnöke és az ötletgazda Tóth László. A mérkőzés 17 órakor veszi kezdetét a Szabadbattyán KSE és a Dárdai Hertha BSC Team csapata között. A vendégegyüttesben pályára lép Dárdai Pál és fiai, Szélesi Zoltán, Vincze Ottó, Egressy Gábor, Lisztes Krisztián, Cvitkovics Péter és Bakalár László, valamint több elismert egykori játékos. A mérkőzés megtekintése ingyenes!

Amint Tóth Lászlótól és Magda Csaba edzőtől megtudtuk: a fociünnepre további illusztris személyiségeket is várnak, de neveket egyelőre nem árultak el, legyenek azok meglepetések. A fociünnepen egy jeles, helyi kötődésű generációra is emlékeznek: fejet hajtanak Halmai Géza, Jung József, Nagy János és Borsó Pál emléke előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában