A Vidi korábbi trénere az orosz bajnokság másodikjánál vállal munkát

2020.05.15. 11:00

Marko Nikolics a Lokomotív élén

A MOL Fehérvár FC-vel bajnokságot és Magyar Kupát nyerő, a fehérváriakat az Európa-liga csoportkörébe vezető Marko Nikolics a Lokomotív Moszkva vezetőedzője lett.

Ferencz Balázs

Nikolics komoly terveket szövögethet Moszkvában Fotó: Kricskovics Antal-archív / Fejér Megyei Hírlap

Az orosz Premjer-Liga második helyén álló Lokomotív Moszkva honlapján jelentette be, hogy június elsejétől a 40 esztendős szerb tréner veszi át a szakmai munka irányítását.

Nikolics komoly terveket szövögethet Moszkvában
Fotó: Kricskovics Antal-archív / Fejér Megyei Hírlap

Már korábban hallani lehetett arról, hogy Marko Nikolics nagy valószínűség szerint Oroszországba tart, ahol évente 1,5 millió eurót kereshet majd. Arról azonban nem szól a közlemény, hogy a MOL Fehérvár FC korábbi vezetőedzője hány évre kötelezte el magát a nagy múltú orosz klubnál. Marko Nikolics 2019 novemberében bontott szerződést közös megegyezéssel Fehérváron, ahol 2017 óta dolgozott a Vidi sikereiért. Nem is eredménytelenül. Bajnokságot, Magyar Kupát nyert a piros-kékekkel, s az Európa-liga csoportkörében szerepelt. Nikolics a lejáró szerződésű Jurij Szjomint váltja a 22 forduló után második Lokomotív kispadján. A moszkvaiak hátránya 9 pont a listavezető Zenit Szentpétervárral szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában