kispályás foci

2020.05.13. 19:43

A folytatás mellett voksolnak

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség mindent elkövet annak érdekében, hogy be tudják fejezni az idei dunaújvárosi kispályás labdarúgó bajnokságokat.

Káldor András

Várják a csapatok a kispályás bajnokságok folytatását Fotó: dlsz.hu

Mint ismeretes a koronavírus-járvány miatt a Magyar Labdarúgó-szövetség befejezettnek tekinti az amatőr bajnokságait is, ezért a labdarúgók helyi szervezete sem tudja még, hogy miként tudnák folytatni a félbehagyott pontvadászatokat. Ennek tudatában Petrás Gábor a szövetség főtitkára, és Mészáros István versenybizottsági elnök csapatoknak küldött leveléből kiderült hogy a DLSZ vezetése mindent elkövet azért, hogy megteremtsék a bajnokságok befejezésének feltételeit.

Várják a csapatok a kispályás bajnokságok folytatását
Fotó: dlsz.hu

- A jelenlegi helyzetben, figyelembe véve a kormány rendeleteit és az MLSZ rendelkezéseit, sajnos nem lehet szervezett sportrendezvényeket megtartani. Mi azon dolgozunk, hogy valamilyen módon a mi bajnokságunk mégis folytatódni tudjon, ezért a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség elnökségének döntése értelmében, a bajnokság még nem tekinthető befejezettnek, azonban a jelen járványügyi korlátozások feloldásáig továbbra is felfüggesztés alatt áll.

Amint megszüntetik, vagy enyhítik a korlátozó rendelkezéseket, és lehetőség lesz arra, hogy a mérkőzéseket megrendezzék, akkor megteremtik a bajnokság befejezésének feltételeit. Ezért a DLSZ vezetősége folyamatosan egyeztet, igyekeznek az esetleges enyhítő rendelkezéseket már kész forgatókönyvvel várni. Amennyiben mégsem rendeződik az egészségügyi helyzet, akkor az aktuális utasításoknak megfelelően hoz döntést az elnökség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában