várja, hogy folytassák a munkát

2020.04.13. 19:06

A Vidi trénere is edz, s meccselni akar

A Mol Fehérvár FC labdarúgói otthoni környezetben, egyéni edzésekkel tartják formában magukat, míg a vezetőedző, Joan Carrillo mindennap kilátogat a stadionba.

Ferencz Balázs

Joan Carrillo csak reménykedik, hogy helyreáll a rend Fotó: Micheller Szilvia /Nemzeti Sport

Fotó: Micheller Szilvia

A tabella második helyén álló Vidi spanyol trénere nem utazott haza, Székesfehérváron várja ki, hogy csillapodjon a koronavírus-járvány, s csapatával visszatérhessen a pályára.

Joan Carrillo csak reménykedik, hogy helyreáll a rend
Fotó: Micheller Szilvia /Nemzeti Sport

– Le szeretnénk játszani a mérkőzéseket, de csak akkor, amikor mindenkinek biztosított az egészsége. Szeretem a munkámat és szeretem a versenyhelyzeteket, akárcsak a játékosok. Én úgy érzem, hogy mindenki – a szurkolóinkat is beleértve – azt szeretné, ha a pályán tudnánk befejezni ezt a szezont, de ehhez természetesen az kell, hogy biztonságos körülmények között tudjunk meccselni – fogalmazott a klub honlapján Joan Carrillo, aki az irodai elfoglaltságok után mindennap a Mol Aréna Sóstóban edz. Épp, mint játékosai, de kérdés, mire lesz elegendő a labda nélküli gyakorlatok sora, mennyi idő kell ahhoz, hogy kellőképpen visszarázódjon az együttes a futballpályára. – Ez sok mindentől függ, például attól is, hogy heti hány mérkőzéssel kell majd számolniuk a csapatoknak.

Amennyiben minden játékos jó fizikai állapotban van, akkor mondjuk három hét közös készülésre és felkészülési mérkőzésekre van szükség ahhoz, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában