férfi tekebajnokság

2020.03.03. 22:12

Maradtak a középmezőnyben

Az első osztály férfi tekebajnokság (Szuperliga) 16. fordulójában a Szolnoki MÁV SE együttesét fogadták a KÖFÉM SC tekései.

Dévai Nándor Csaba

Továbbra is őrzik 8. helyüket a fehérvári tekések F.: Nagy Norbert

Fotó: NAGY NORBERT

A legmagasabb osztályban újoncként szereplő csapatként a meglehetősen előkelő 8. pozícióból várhatták a fehérváriak az összecsapást, amelyen a Ferencváros elleni 6-2-es vereséget szerették volna javítani. A felnőttek mérkőzése előtt a két fél ifjúsági csapata is megütközött egymással, amely kellemes alaphangot adott a párharcnak fehérvári szempontból: Németh István és Sziklási Tibor Levente kettőse 3-1 arányban győzedelmeskedett, és jelenleg a 6. helyet foglalják el a 12 csapatos tabellán.

Továbbra is őrzik 8. helyüket a fehérvári tekések F.: Nagy Norbert

A felnőtteknél más a helyzet, ott éppen a szolnokiak találhatók a 6. pozícióban, így a mérkőzés előtt is ők számítottak az esélyesebbnek. A 607 fát ütő Kéri-Kinteh Sándor vezetésével – aki ezzel a teljesítménnyel még a listavezető Zalaegerszeg játékosai közül is megelőzött kettőt – viszont sikerült tartani a lépést a jászságiakkal, olyannyira, hogy végül 4-4-es döntetlennel ért véget a találkozó. 586 fával Poroszlai Gergő volt a második legeredményesebb fehérvári, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára

Czeilinger Gábor állhatott, 574 ütött fával. A következő fordulóban, azaz az elkövetkező hétvége során Győrbe látogatnak a KÖFÉM tekései, amely során a Szolnokhoz hasonló játékerőt képviselő együttes ellen kell hasonlóan koncentrált és eredményes játék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában