Közeleg a tao benyújtásának határideje

2020.02.26. 20:58

Tizenhárom csapat maradt az élvonalban

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága, mint azt már hosszú évek alatt megszokhatták a klubok, az őszi, illetve a tavaszi idények előtt évadnyitó értekezletet tart. Szerdán este a Fehérvári Civil Központban találkoztak az igazgatóság vezetői az egyesületek képviselőivel.

Káldor András

Schneider Béla (j) és Bencsik István, az FMLSZ társadalmi elnöke tájékoztatta a csapatok képviselőit a változásokról Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Fotó: gaborfeherphoto

Schneider Béla, az MLSZ Fejér megyei igazgatója tájékoztatta a hallgatóságot, hogy a Flavus Velence csapatának vezetése közölte az igazgatósággal, hogy a sportegyesület anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy a továbbiakban a felnőtt csapat megyei I. osztályú, megyei II. osztályú, valamint az U14-es és az U16-os csapataik részt vegyenek a küzdelmekben, így visszaléptetik ezeket a gárdákat. Ellenben az öregfiúk, a megyei I. osztályú U19-es bajnokságban és az U7, 9, 11, 13-as korosztályokban tovább fogják folytatni.

Ez igencsak sajnálatos, hiszen immár 13 csapatosra „soványodott” a megyei I. osztályú pontvadászat, és amennyiben bármikor a klub vissza szeretne térni a felnőtt bajnokságba, azt az alapoknál – azaz a megyei III. osztályban – kell megkezdeniük.

Megtörtént a díjátadás a Téli Műfüves Bajnokság résztvevői számára, melyben a korábbiakhoz közöltekhez képest változás történt a csoportok első helyén végzett csapatok tekintetében. Így a Csákvár csoportban a Pátka, a Dunaújváros csoportban a Vajta, a Főnix csoportban a Sárosd, a Gárdony-Iváncsa csoportban az Iváncsa II-Pusztaszabolcs, a Martonvásár csoportban a Martonvásár és a Mór csoportban a Bodajk együttesei lettek az elsők. A fair play elismeréseket a Tác-Csősz, az Iszkaszentgyörgy, az Újbarok, és a Gyúró csapatai kapták.

Schneider Béla (j) és Bencsik István, az FMLSZ társadalmi elnöke tájékoztatta a csapatok képviselőit a változásokról
Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A hétvégén a Fejér Megyei Kupában a 4. fordulóra kerül sor, míg a megyei II. osztály Északi csoportja is elrajtol.

Az intézményi programról, valamint az egyesületi taóról meghívottként Majoros Attila, az MLSZ munkatársa tartott előadást.

Változott a törvény, április 30-a lett volna a tao beadási határideje, de a szövetségek kérésére február 28-ra módosult, ám ez a hétvégére esne, így március 2-a éjfélig lehet ezzel élni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában