kovács bálint

2020.02.06. 15:00

Hosszú távon számolnak vele

Meggyőzte cseh partnercsapatát Kovács Bálint eddigi teljesítményével, így a fehérvári gyorsasági motoros versenyző további kihívások elé nézhet az Endurance sorozatban.

Dévai Nándor Csaba

Újabb versenyben mutathatja meg, mire képes Fotó: H-Moto Team

Fotó: JK SPORTSFOTO

A tavalyi évben az IDM bajnokságon belül Suzuki Cup-győzelmet ünneplő ifjú versenyző korábban Sepangban már kipróbálhatta magát az Endurance, azaz kitartás elnevezésű versenysorozat nyolcórás állomásán, amely kaland végül egy technikai hibával, és abból kifolyólag kieséssel zárult. Addig nyújtott teljesítménye viszont elég volt a cseh Exteria KSPCS Racing Team by Empora csapat számára, hogy a H-Moto Team igazolt motorosának további versenylehetőséget biztosítsanak, így áprilisban az autómotorsport legendás aszfaltcsíkján, Le Mans-ban is a mezőny tagja lehet. Addig viszont még sok munka vár Kovácsra, aki egy Yamaha YZ450F terepmotorral javíthatja kondíció­ját, valamint február végén egy spanyolországi edzőtáborral is készül majd az elkövetkező megmérettetésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában