Fehérvári Titánok

2020.02.16. 23:50

Eljátszották tetemes előnyüket

Az Erste Liga középszakaszának alsóházában utolsó, 8. mérkőzését játszotta a Fehérvári Titánok a Schiller-Vasas HC vendégeként, és szétlövést követően hagyták a pontokat a Homoktövis utcában.

Káldor András

A fehérvári Császár Hunor végig lendületesen játszott Fotó: KRI

Schiller-Vasas HC–Fehérvári Titánok 4-3 (0-3, 0-0, 3-0, 0-0, 1-0) – szétlövéssel

Budapest, 300 néző.

Vezette: Mach, Nagy A., Fényi, Muzsik.

Vasas: Tóth K. – Surányi, Tornyai, Nagy M., Szalma 2, Szlama – Hetényi P. (1), Seregély, Béres (1), Czakó 1, Csiki (1) – Bukor (1), Inglis, Pápa B., Schmál 1, Turbucz (1) – Farkas B., Gáspár, Fliszár, Márton, Székely Mádai G. Edző: Ladányi Balázs.

Titánok: Gyenes – Imre P., Mangone (1), Balogh B., Vincze G., Zion – Kiss R., Vas Márk, C. Campbell 1 (1), Madácsi 1, Péter A. (2) – Erdély B., Buzás (1), Császár 1, Halasi. Edző: Kiss Dávid.

Kiállítások: 10, ill. 8 perc.

Kapuralövések: 50-40.

A fehérvári Császár Hunor végig
lendületesen játszott Fotó: KRI

A Titánok szempontjából tét nélküli volt a találkozó, hiszen már korábban eldőlt, hogy az alsóház harmadik helyénél előrébb nem végezhetnek, míg a Vasasnak az UTE elleni vereség után már nem volt sansza, így idén lemaradtak a playoffról.

Az 1. percben első emberelőnyét kihasználta a Fehérvár, Péter Andor szélről kapu elé belőtt korongjába piszkált bele Madácsi Benedek, 0-1. Majd a 3. percben a piros-kék bekkek hibája után Császár Hunor kíméletlenül lőtt Tóth Károly kapujába, 0-2. A harmad utolsó percében pedig egy palánkról visszapattanó korongot kotort be a kapu mögül érkező Colin Campbell, 0-3.

 

A záró húsz percben a Vasas nagy erőket mozgósított, harcolt a szépítésért. A 48. percben egy kapu előtti kavarodás után kipattanó korongból talált be Schmál Kristóf, 1-3. Majd egy saját harmadban történt korongvesztés után Szalma Zsolt ugrott ki szólóban az 52. percben, és lőtt a keresztvas alá, 2-3. Vérszemet kapott a Vasas, és fél perccel a vége előtt ismét egy eltékozolt pakkból szerzett gólt Czakó Barna, ezzel hosszabbításra mentve a találkozót, 3-3. A ráadásban aztán nem találtak be a felek, míg a szétlövésben a piros-kékek mindhárom próbálkozása góllal zárult, Szalma volt az utolsó, aki biztosan lőtt Gyenes Dávid ketrecébe, így ők nyerték az összecsapást, 4-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában