teke

2020.01.03. 22:30

A világ krémje érkezik

A nemzetközi mezőnyből is a legnagyobb nevek játékát lehet majd figyelni a hétvégén Szegeden rajtoló Mentor Kupán, ahol a Köfém SC tekései is megmérettetik magukat.

Dévai Nándor Csaba

A sportág szerelmesei Szegeden gyűlhetnek össze Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

Bár kevesen tudják, de a magyar bajnokság fordulóiban is hétről hétre láthatunk világbajnok tekéseket, a Répcelak, vagy a Zalaegerszeg keretében, most viszont egy városban gyűlnek össze a legjobbak.

A sportág szerelmesei Szegeden gyűlhetnek össze
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– Világranglista-versenyről van szó, és a mezőny erősségéből, illetve méretéből (közel 300 résztvevő – a szerk.) kifolyólag a január 12-i, vasárnapi döntőbe jutás már önmagában is egy hatalmas nagy siker és megtiszteltetés lenne. Székesfehérvárról Poroszlai Gergő, Tóbiás János és Gelencsér Attila lesz jelen – nyilatkozta Bata Jenő, a Köfém SC szakosztályvezetője.

Az első osztályú bajnokság küzdelmei ezek után, január 18-án folytatódnak a 12 csapatos tabella 7. helyén álló fehérvári tekések számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában