II. pázmándi kispályás labdarúgó-emléktorna

2020.01.13. 19:11

A hagyomány folytatódik

Szombaton kerül sor a II. pázmándi kispályás labdarúgó-emléktornára Boronai József, Majdán Károly és idősebb Horváth István tiszteletére a helyi sportközpontban.

Káldor András

Fotó: Pixabay.com

A megmérettetés 8.30-kor veszi kezdetét a Fő utca 27. számon található sportközpontban. A meghívott csapatok: Pázmándi Öregfiúk I., Pázmándi Öregfiúk II., Kápolnásnyék Öregfiúk, Pettend Öregfiúk, Pázmándfalu és a Velence Öregfiúk.

Akiknek emléket állítanak a szervezők: Boronai József a Pettend SE elnökeként egy ütőképes csapatot épített fel, amely több éven át a megye II. osztály meghatározó csapatai közé tartozott. Idősebb Horváth István Pettenden, Kápolnásnyéken és Velencén tevékenykedett edzőként, majd később Pázmándon sportvezetőként. Majdán Károlynak sokat köszönhet a Pázmánd SE szakosztálya, a nevéhez fűződik az öltözőépület, az aszfaltos kézilabdapálya és az eredményjelző megtervezése. A Pázmánd SE egyesület 125. évfordulóját követően megválasztották az egyesület örökös elnökének.

A tavalyi tornán a Pettend I. csapata szerezte meg az első helyet a Pázmánd I. gárdája előtt. Mint arra sokan emlékezhetnek, a torna legjobb játékosa Fényes Tamás (Pettend II.) lett, míg a torna legjobb kapusa elismerés Szöllősi Jánost (Pázmánd I.) illette, a gólkirályi címet pedig Bánócz­ki Tamás (Pettend I.) érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában