Fejér Megyei Sakkszövetség

2019.12.10. 21:02

Fellegi Tibor a bajnok

A Fehérvár SE versenyzője, Fellegi Tibor végzett a Fejér megyei sakkozók rapid bajnokságának élén.

Ferencz Balázs

Az elmék csatája zajlott Fotó: FSE

A Fejér Megyei Sakkszövetség az idei esztendő utolsó megyei megmérettetéseként hívta asztal mellé Fejér megye stratégáit. A megyei rapid sakkbajnokságon hétfordulós svájci rendszerben terelgették figuráikat a játékosok, fordulónként 20-20 perc állt a sakkozók rendelkezésére. A versenyen 24 megyei illetőségű sakkozó vett részt, és minden korosztály képviseltette magát. A viadalon ki­emelkedtek teljesítményükkel a Fehérvár SE sakkozói.

Az elmék csatája zajlott
Fotó: FSE

Az erős mezőnyben Fellegi Tibor (Fehérvár SE) szerezte meg a bajnoki címet 6 ponttal. A második helyen a tavalyi bajnok, Fellegi Zoltán (Fehérvár SE), a harmadikon Horváth József (Rác­almás SE) végzett. A további díjazottak sorrendben: Bernáth Bence (ASE Paks), Papagorasz Takisz (Fehérvár SE), Szinável Zsolt (Móri SE). Különdíjban részesült a legjobb ifjúsági játékos, Nyikos János (Fehérvár SE), valamint a legjobb szenior sakkozó, Pais Nimród (Fehérvár SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában