Tíz csapat részvételével

2019.12.18. 19:10

Éjjel is fociztak Pázmándon

Vasárnap tíz csapat részvételével került megrendezésre a III. Pázmándi Éjszakai Focibajnokság.

Káldor András

Színvonalas tornát rendeztek Pázmándon idén is

Fotó: Pázmánd SE

A tornán részt vevő csapatok közül négy gárdát Pázmánd vonultatott fel, emellett érkeztek csapatok Dinnyésről, Martonvásárról, Velencéről, Ráckeresztúrról, Pákozdról és Székesfehérvárról. A mérkőzések tömött lelátók előtt zajlottak, a szurkolók igencsak kitettek magukért, kürtökkel és kereplőkkel biztatták kedvenceiket.

A csoportmérkőzések egészen hajnali 1 óráig tartottak, ezt követően kezdődött a rájátszás a legjobb négy csapat részvételével. Az elődöntők szoros, tipikus egygólos mérkőzéseket hoztak. A csoportját magabiztosan megnyerő Dinnyés a zömében székesfehérvári és pátkai kötődésű Telep SC-vel csapott össze (0-1), a másik ágon a ráckeresztúriakra épülő Chape találkozott a pázmándi Hó SC-vel (1-0). A bronzmérkőzést a Hó SC bírta jobban a Dinnyés ellen, így ők léphettek a dobogó harmadik fokára. A döntőt a torna két legszebb focit játszó csapata vívta, ahol nemes küzdelemben végül a Chape csapata legyőzte egy góllal a Telep SC-t.

Színvonalas tornát rendeztek Pázmándon idén is
Fotó: Pázmánd SE

Az eredményhirdetésre nem sokkal hajnali 3 óra előtt került sor. A csapatokat éremmel, oklevéllel, ajándékcsomaggal és serleggel jutalmazták a szervezők. A torna legjobb kapusa Berényi Péter (Dinnyés) lett, aki végig nagyszerű formában védett. A gólkirályi címet Kovács Levente (Telep SC) zsebelte be hat góljával.

A torna szervezői – Kerkuska László, Lukács József, Kerkuska Miklós – remélik, mindenki számára igazi futballünnepet varázsoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában