röplabda

2019.11.06. 08:00

Jobban bírta a végét a Loki

A női röplabda NB I. alapszakaszának 4. fordulójában a MÁV Előre-BERICAP csapata folytatta nagyszerű szereplését, ezúttal a DVTK-FUX gárdája ellen győztek a Fésüs-tanítványok.

Káldor András

Jól működött a fehérvári sánc Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: gaborfeherphoto

MÁV Előre-BERICAP–DVTK FUX 3:2 (-15, 23, 19, -17, 12)

MÁV: Budai, Martinez, Berkó V., Zolnai Sziládi Petri, Busa, Berkó L., Orosz, Kovács Evelin. Edző: Fésüs Irén.

DVTK FUX: Leidgeb, Kiss E., Topor, Kovács Edina, Egri, Kundrák, Sitku, Sitkey, Donaghy, Dömsödi, Bertók.

Vezetőedző: Toma Sándor.

Nehéz csatában vívta ki ú­jabb győzelmét a kék-fehér alakulat, így a játéknap után százszázalékos mérleggel, négy győzelemmel első helyen állnak a tabellán.

Jól működött a fehérvári sánc
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fésüs Irén:

– Dávid és Góliát küzdelmére emlékeztetett a meccs, mert a miskolciaknak nagyon magas játékosaik vannak, amivel eleinte nem tudtunk mit kezdeni. Nagy mélységekből sikerült visszajönnünk azzal, hogy a második szettől feljavult a nyitásunk és a fogadásunk. Nagyon nehéz meccs volt, de hősiesen küzdött a csapat, úgyhogy mindenki előtt le a kalappal, de külön ki kell emelnem a feladó, Berkó Lili és a liberó Kovács Evelin teljesítményét.

Toma Sándor:

– Jól kezdtünk, de aztán ellenfelünk nyitásai feljavultak, elbizonytalanodtunk, támadásban nem tudtunk úgy építkezni, mint addig. Bosszantó módon veszítettünk, a szerencsésebb csapat nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában