kispályás foci

2019.10.23. 21:00

Jó közösség alakult a válogatottnál

Miután büntetőkkel kikapott Romániától, végül a 4. helyen zárt a kispályás vb-n a magyar válogatott Perthben.

Horog László

Nagy Lajos, a tréner

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A futballisták szakvezetője, Nagy Lajos nem titkolja, van hiányérzete, hogy nem léphettek dobogóra. De vallja: a 4. hely is szép teljesítmény.

– Csodálatos két hetet töltöttünk Ausztráliában, mesés ország, pozitív, mosolygós emberekkel, a helyi magyar közösség tagjai nagy szeretettel fogadtak bennünket. Azzal, hogy a legjobb négy közé kerültünk, megtettük a magunkét, az viszont fáj, hogy nem sikerült érmet szereznünk. Fontos, hogy jó csapat és közösség alakult, helyenként kiváló játékot nyújtottunk.

A mieink a csoportból könnyedén léptek tovább, majd a folytatásban sem botlottak, az elődöntőben a brazilok állították meg a fiúkat.

Nagy Lajos, a tréner
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

– Izgalmas meccs volt, a dél-amerikaiak végül 2-1-re nyertek. Jobb csapat, a játékosok olyat tudnak a labdával, amit én kispályás fociban még nem láttam. A döntőben mégis kikaptak Mexikótól. Mi a bronzmeccsen Romániával ta­lálkoztunk. Egyenrangú ellenfelek voltunk, nem született gól, a szétlövésben vesztettünk. Ezúttal nem volt szerencsénk Európa egyik legjobb csapata ellen – mondta Nagy Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában