Röplabda

2019.10.23. 20:50

Az egyiknek sikerült csak a MÁV-Előre csapatai közül

Második bajnokiján második győzelmét aratta a MÁV Előre-Bericap a női röplabda NB I. Liga alapszakaszának 2. fordulójában. A férfiaknak azonban már nem jött össze a második siker, ők a Szolnoki RK otthonában szenvedtek vereséget.

Káldor András

Nagy csatában nyertek a fehérvári lányok

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Nők: MÁV Előre-Bericap–Szent Benedek Röplabda Akadémia 3:2 (22, 20, -16, -18, 12)

V.: Barabás B., Nagy L.

MÁV: Zolnai, Sziládi, Busa, Petri, Berkó L., Orosz. Csere: Kovács E. (liberó), Martinez, Budai, Berkó V. E.: Fésüs Irén.

SZBRA: Jezerniczky, N. Skoric, Facol, Zen, Van der Meer, M. Skoric. Csere: Fáth (liberó)., Dimitric, Sólyom, Baksa. E.: Milodanovic Andrea.

Az előzetesen esélyesebbnek vélt, és idegenlégiósokkal teletűzdelt vendégek kezdték jobban a mérkőzést. Lendületük a szett hajrájáig kitartott, ekkor viszont hullámvölgybe kerültek, Fésüs Irén tanítványai ezt kihasználva hátrányból felállva nyertek. A második játszma is bővelkedett hosszú labdamenetekben, itt újfent a végén fordított a Loki. A harmadik és negyedik játszmában viszont nem tudta megszorítani ellenfelét a vendéglátó. A döntő szettben a kék-fehéreket küzdeni tudásuk segítette a győzelemhez.

Fésüs Irén: – 2:0-nál azt hittük, hogy megnyertük a meccset, az ötödik szettben az egri várkút mélyéből álltunk fel.

Nagy csatában nyertek a fehérvári lányok
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Férfiak: Szolnoki Röplabda Klub–MÁV Előre-Bericap 3:1 (26, 16, -13, 21)

Vezette: Jámbor, Suba.

Szolnok: Jacsó, Gazsi, Csendes, Kókai, Boa, Timár, Galovicz, Biró, Guzmics, Farkas R. (liberó), Banai. Edző: Gulyás Ferenc.

MÁV: Szőke, Kun, Németh Zs., Náhol, Hortobágyi, Tóth K., Kholmann, Salazar, Szentesi, Takács M., Stefanovics. Edző: Németh Ödön.

Az NB I. „B” csoportjában szereplő fehérváriak az első szettben közel álltak a bravúrhoz, de ezt követően a harmadik szettet kivéve jobbára a vendéglátók akarata érvényesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában