393 in­duló teljesítette a távot

2019.09.24. 20:31

Négyen az ajkai duatlondobogón

Vasárnap immár 6. alkalommal rendezték meg az Ajkai Duatlont, ahol idén is szép számmal vettek részt a fehérvári Family Tree Triatlon és Szabadidős Sportegyesület sportolói.

Korondy Tamás

Kitettek magukért a sárga-fekete dresszben futó és kerékpározó Family Tree Egyesület ifjú triatlonosai is Fotó: az egyesület felvétele

Az esemény – melyen 393 in­duló teljesítette is a távot, 51-nek ez nem sikerült – ranglistaverseny volt, mely csak úgy, mint tavaly, idén is fergeteges hangulatban telt, köszönhetően a technikás futó- és bringapályának, melyek izgalmas küzdelmeket hoztak minden kategóriában.

„A különböző korcsoportokban szerzett négy dobogós helyünknek legalább annyira örülök, mint annak a két versenyzőnknek, akik életük első duatlonját teljesítették most” – mesélte Janota Zoltán, a Family Tree-Triatlon SE alelnöke, majd hozzátette: hátra van még a hétvégén megrendezésre váró SPAR Budapest Maraton Fesztivál, amin szép számmal tervez indulni az egyesület, ezt pedig a rövid távú duatlon-ob követi majd Székesfehérváron, ahol biztosan rajthoz áll majd a csapat apraja-nagyja.

Kitettek magukért a sárga-fekete dresszben futó és kerékpározó Family Tree Egyesület ifjú triatlonosai is
Fotó: az egyesület felvétele

Az ajkai eredmények:

Újonc 1: 3. Fésű Blanka, 5. Szakál Nikolett

Újonc 2: 6. Gál Viktória, 9. Dömsödi Dóra, 10. Kéri Kata Janka, 11. Cser Dániel, 15. Gál Boldizsár

Gyermek: 21. Dömsödi Anna

5–7 évesek: 3. Sápi Gergő

10–11 évesek: 6. Szabó-Monok Kirill

Sprint futam: F4 1. Sápi Csilla, S3 2. Szeibert Anikó, F4 3. Janota Zoltán, S1 4. Szőke Marianna, F4 6. Gálné Fitos Éva, S2 13. Cser Csaba, S2 20. Kéri László

Hobbi felnőttfutam: H40–59 7. Cserné Varga Tímea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában