női kosárlabda

2019.06.03. 19:23

Szűkíti keretét a kapitány

A szerb–lett rendezésű Európa-bajnokságra hangoló magyar női kosárlabda-válogatott a hétvégén a spanyolországi Burgosban a törököktől 66-57-re, majd a lettektől 79-65-re kapott ki.

Ferencz Balázs

Székely Norbert, a kapitány nem elégedett

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A szövetségi kapitány, Székely Norbert nem volt elégedett csapata teljesítményével, s változtatni készül. „Szűkíteni kell és azokkal a játékosokkal dolgozni, akik alkalmasak lehetnek meccseket nyerni, mert tisztán látszik, hogy ezen az Európa-bajnokságon nehéz lesz bárki ellen meccset nyerni” – fogalmazott a válogatottat irányító kapitány.

Székely Norbert, a kapitány nem elégedett
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A magyar lányok legközelebb a házigazda csehek mellett Bosznia-Hercegovinával és Litvániával mérkőznek egy felkészülési tornán, majd kétszer csapnak össze Fehéroroszországgal a székesfehérvári MKOSZ-csarnokban. A június 27-én rajtoló Európa-bajnokságon a magyar válogatott Törökország, Olaszország és Szlovénia ellen lép pályára a szerbiai Nisben. A csoportból az első három jut a legjobb 12 közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában