Megverték az angolokat

2019.05.14. 19:45

Négycsapatos nemzetközi tornán vett részt a magyar kispályás futballválogatott

Két hete kezdte a felkészülést az októberi vb-re a minifutball-válogatott, amelyben az utóbbi évek hagyományainak megfelelően több fehérvári játékos jut szóhoz, az edző pedig az egykori NB I-es futballista, Nagy Lajos.

Horog László

Galántán lépett pályára a kispályás futballválogatott

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Felvidéken szerepeltek nemzetközi tornán, a szlovákok, a csehek és az angolok társaságában. A kapuban Tajti Bence, Wittner Máté (újonc) bizonyíthatott, a mezőnyben pedig Bozsoki Imre, Szűcs Ádám (újonc), Sós Márkó, Fritz Attila (újonc), Horváth Zsolt, Rábold Richárd, Bognár Bence, Büki Baltazár, Cseszneki Richárd, Seregy Tamás (újonc), Titkó Krisztián, Ivacs Gábor (újonc), Szabó Zsolt, Gregus Richárd (újonc).

Galántán lépett pályára a kispályás futballválogatott
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Szlovákia–Magyarország 1-1 (gólszerző: Bognár B.)

Csehország–Magyarország 4-2 (gól: Ivacs G., Bognár B.)

Magyarország–Anglia 5-2 (gól: Büki B. 2, Bozsoki I., Ivacs G., Rábold R.)

– A nyitómeccsen közepes játékot nyújtottunk egy hasonló erősségű csapattal szemben. Sok helyzet akadt mindkét oldalon, mi egy árnyalattal talán közelebb álltunk a győzelemhez. A csehek ellen fél órán át remekül fociztunk, 1-0-ra és 2-1-re is vezettünk, viszont az utolsó 10 percben ellenfelünk fordítani tudott. A kisebb játékerőt képviselő angolok egy ideig megnehezítették a dolgunkat lelkes játékukkal, végül azonban szép gólokat szerezve, magabiztos győzelmet arattunk. Remek erőfelmérőn vagyunk túl – nyilatkozta Nagy Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában