Ping-pong

2019.04.03. 20:40

Nem hibázott a Honvéd Szondi

A Szondi NB I-ben és NB III-ban szereplő asztalitenisz-csapata is győzelemmel zárta az elmúlt fordulót.

Dévai N. Csaba

Jakab Gábor nem talált legyőzőre

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szombathelyen volt jelenése az NB I-es gárdának, akik az itthoni 10-7 arányú győzelem után idegenben is kiélezett összecsapásra számíthattak. Mindezt meg is kapták, ám a párosban szerzett sikerek megalapozták a jó szereplést, az eredmény pedig 4-2-ről 7-3-ra, majd 10-4-re módosult, utóbbi a fehérvári győzelmet hirdető végeredmény is egyben.

Az NB III Közép-Dunántúl csoportban vitézkedő második számú csapat Szárra látogatott, ahol egyértelmű favoritnak számított. Az őszi 17-1-es sikert követően ezúttal sem maradt el a fölényes Szondi-siker, akik 16-2 arányban győzték le a házigazdákat. A sikerrel megőrizték második helyüket a tabellán, és mindössze öt pont választja el őket a listavezető veszprémiektől.

Jakab Gábor nem talált legyőzőre
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Legközelebb mindkét csapat április 13-án, a Hétvezér Általános Iskolában ragad ütőt, ahol az NB I-es csapat a Budaörs, míg a második számú alakulat a Szabadbattyán együttesét fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában