Foci

2019.04.05. 22:13

Kiesési rangadót vívnak Fehérváron

Megtörik-e a Vidi II rossz sorozata? – az egyik legégetőbb kérdés az NB III-as labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.

Nagy Péter

2019. 04. 07., 16.00

FC Dabas (6.)–Iváncsa KSE (7.)

Domján Attila Iváncsájának az utóbbi négy fordulóban mindössze egy pontot gyűjtő Dabas otthonában minden esélye megvan a sikerre. A Pest megyeiek azonban egyszer már képesek voltak egy 11 meccses veretlenségi sorozatra idén, úgyhogy nem mehetnek biztosra a Fejér megyeiek. Kecskeméti TE (11.)–Dunaújváros PASE (3.) Nyolc meccs óta nem kapott ki, sőt, több mint 720 perce gólt sem tudtak rúgni a Dunaújvárosnak, amely az egész NB III egyik legstabilabb védelmével rendelkezik (összesen 10-szer kapituláltak eddig). A DPASE hátránya hat egység az éllovas Szentlőrinccel szemben, ezért Kecskeméten csakis a három pont megszerzése lehet a célja Lőrincz Emil együttesének.

2019. 04. 07., 11.00

MOL Vidi FC II (15.)–Dunaharaszti MTK (14.)

Igazi kiesési rangadót játszanak a felek Sóstón, ahol a jelenlegi formát tekintve a négy meccsen hét pontot szerző vendégek az esélyesek. A kis Vidi Tímár Krisztián vezetésével lassan hat hónapja nem nyert.

2019. 04. 07., 16.00

FC Nagykanizsa (6.)– Puskás Akadémia FC II (5.)

Kilenc összecsapás óta nem találtak legyőzőre a felcsútiak, így Visinka Ede fiainak látótávolságba került a dobogó (a tabellán harmadik III. Kerület négy ponttal előzi meg a PAFC II-t ). Hétvégi ellenfelük és tabellaszomszédjuk, a Kanizsa otthon viszont elkapta már az éllovas Ajka grabancát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában