Idegenbe utaznak a listavezetők

2019.04.25. 20:36

Északon a Velence Mányra látogat, délen a Perkáta Sárbogárdon vizitál

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában több olyan találkozóra is sor kerül, amelyek a végelszámolás szempontjából különös jelentőséggel bírhatnak.

Káldor András

THERMOVÁR ÉSZAKI csoport

2019. április 27., szombat, 17.00 óra

Bakonycsernye (4.)–Pusztavám-Jüllich (5.)

2019. április 28., vasárnap, 17.00 óra

Kápolnásnyék (6.)–Herceghalom (9.), Vál (2.)–Csór Truck-Trailer (10.), Pátka (14.)–Bodajk (2.), Puskás Akadémia FC III (12.)–Pázmánd (16.), Mány (8.)–Flavus Velence (1.), Fehérvárcsurgó (11.)–Szár (7.), Mór II (13.)–Pákozd (15.)

Izgalmas párosítással nyitják a fordulót a Bakonycsernyén. A presztízsen kívül – szomszédvárak csatája lévén – a dobogó szempontjából is mindkét gárda számára nagy tétje lesz a mérkőzésnek, a Bányás öt, a Pusztavám hét pontra van a harmadik helytől. Válon vendégeskedik Csór.

A herceghalmi Gráfel Vilmos cikázik a nyéki védők között
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A hazaiaknak ahhoz, hogy továbbra is ott legyenek az őket jelentős gólkülönbséggel a tabellán megelőző Bodajk sarkában, nyerniük kell, bár a vendégek idegenben is képesek lehetnek meglepetést okozni. Stabil formát mutatott hazai pályán a Mány, amely vasárnap az éllovas, +100-as gólkülönbséggel rendelkező Velencét fogadja. Ennek ellenére a párharc egyértelmű esélyese a Csábi József vezette alakulat, mivel a tópartiak még nem kaptak ki idegenben, sőt, egyáltalán nem veszítettek még mérkőzést a bajnokságban.

GROUPAMA DÉLI csoport

2019. április 28., vasárnap, 17.00 óra

Aba-Sárvíz (8.)–Szabadbattyán (5.), Szabadegyháza (3.)–Pusztaszabolcs (14.), Adony (11.)–Nagykarácsony (15.), Sárbogárd II (10.)–Perkáta (1.), Káloz (4.)–Előszállás (13.), Vajta (2.)–Sárszentágota (16.), MPF Ráckeresztúr (9.)–LMSK Cobra Sport (6.), Seregélyes (12.)–Besnyő-Iváncsa II (7.)

A 22. fordulóban még öt pont előnye volt a listavezető Perkátának a második Vajtával szemben, ám ez a fór mindössze két hét leforgása alatt egy pontra olvadt. A verseny az aranyéremért így, hat játéknappal a pontvadászat befejezése előtt ismét nyílt lett. A mostani hétvégén a hazai környezetben pályára lépő Vajtának lehet könnyebb dolga a sereghajtó Sárszentágota ellen, míg a Perkátára nehezebb kilencven perc várhat a Sárbogárd II otthonában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában