Kosárlabda

2019.03.02. 07:20

Presztízscsata lesz a Gáz utcában

Az elmúlt két szezonban egyaránt döntős együttesek, az Alba Fehérvár és a Falco küzdenek meg az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokságban szombaton 18 órakor.

Horog László

Lóránt Péteréktől szoros védekezés kell a Falco ellen

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A táblázaton jelenleg 9. pozícióban helyezkedő fehérváriak utóbbi két bajnokijukat megnyerték a TF, majd a Szeged ellen. Persze, Lóránt Péter tudja, hogy a Szombathely ellen sokkal nehezebb dolguk lesz.

– Úgy gondolom, jól kihasználtuk a háromhetes bajnoki szünetet, bízom benne, hogy ez az eredményeinken is meglátszik a folytatásban. Szeretnénk hazai pályán nyerni, de biztosra veszem, hogy a Falco is nagyon motivált lesz, ugyanis egy kupadöntőbeli vereség után érkezik hozzánk. Hét meccs van még az alapszakaszból, a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni.

Lóránt Péteréktől szoros védekezés kell a Falco ellen
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A szombathelyiek rendelkeznek a legkomplettebb csapattal az élvonalban, Govens és Váradi fontos láncszem, belül pedig Reddic és Bruinsma kulcsfigura. Nagyon stabilak, kiválóan támadnak, ami nem is csoda, hiszen kilenc remek képességű játékosuk van – mondta a csapatkapitány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában