Alba Fehérvár

2019.03.27. 22:08

Lóránt Péter büszke a csapatra

Jelentős hátrányát ledolgozta, mégis kiesett a FIBA Europe Cup negyeddöntőjében az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata.

Horog László

A múlt szerdai 33 pontos vereség után kevesen gondolták, hogy a kék-fehérek a visszavágón elképesztő hajrával és a záró negyedben, zsinórban szerzett triplákkal kiegyenlítik a párharcot. A zárás előtt 96-63-ra vezettek, és az utolsó dobás is az övék volt, Cabezas dudaszó előtt, pánikszerűen elengedett labdája azonban nem ért célt. A hosszabbításban jobb volt a Holon.

– Nagyon büszke vagyok a csapatra, remekül teljesítettünk, közel voltunk a továbbjutáshoz. Az odavágó eredménye után aligha gondolhatta bárki, hogy 33 pontos különbséggel megverjük a Holont. Fiataljaink jól szálltak be, Peringer Balázs, Lukács Norbert és Takács Milán is megtette a magáét, hasznos perceket töltöttek a parketten. Egészen kis dolgokon múlt, a folytatásban a bajnokságra koncentrálunk. Három meccs van az alapszakaszból, mindegyiket szeretnénk megnyerni – közölte Lóránt Péter csapatkapitány.

Vezető képünk Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában