Zsinórban harmadszor nem nyert a Vidi II

2018.11.05. 20:24

Kevésen múlott a fehérvári győzelem

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 13. fordulója nem hozott szerencsét a Mol Vidi FC II számára, a fehérvári siker a 96. percben úszott el.

Krebsz András

Mocsi Attiláék nem tudták kihúzni az utolsó sípszóig

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Sárvár FC–Mol Vidi FC II 1-1 (0-0)

Sárvár, 300 néző, vezette: Juhász Dávid.

Sárvár: Sásdi – Nyírő, Horváth A., Varga K. (Koronczai, 79.), Hoós (Takács Á., 61.), Kun, Skriba, Maráczi, Pados, Németh E. (Szántó, 69.), Graszl. V.edző: Bojan Lazics.

Vidi II: Hársfalvi – Szalai, Mocsi, Tóth B., Zeke – Ódor, Szabó Bálint – Pápai (Tamás A., 73.), Komódi (Rádai, 91.), Kristán (Lencsés, 74.) – Galacs. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gólszerző: Skriba (96.) ill. Szalai (46.)

Mocsi Attiláék nem tudták kihúzni az utolsó sípszóig
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A meccs elején a sárváriak kezdeményeztek, Skri­ba veszélyeztetett pontrúgásból, a 20 méterről el­eresztett kísérlet Hársfalvi előtt megpattant, ám a fehérvári hálóőr hárítani tudott. A hazaiak támadójának és a piros mezesek kapusának következő párharcára nem kellett sokat várni, Skriba kiszorított helyzetben vezethette kapura a labdát, Hársfalviban azonban elakadt a lövés.

A második játékrész álomszerűen kezdődött a Tímár-legénység számára. A fehérváriak a középkezdés után rögtön vezetést szereztek, Szalai Péter igencsak szerencsés körülmények között került lövőhelyzetbe, a 17 éves játékos 19 méterről, három védő gyűrűjében lőtte ki a bal alsót, 0-1. Skriba járt közel az egyenlítéshez, egy jobb oldali beadás után Hársfalvit megelőzve a kapufa mellé bólintott. A másik oldalon Galacs centerezését követően Pápai ordító helyzetben hibázott, a csereként beállt Koronczai pedig kapufát fejelt. A hideg zuhany a hosszúra nyúlt ráadás végén következett, Skriba jól eltalált szabadrúgása a keresztléc alatt kötött ki, 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában