magyar kupa

2018.09.21. 19:22

Komáromban kezd a Puskás

A labdarúgó Magyar Kupa tavalyi ezüstérmese Bozsik Péter együttese ellen kezdi meg szereplését a sorozatban.

Nagy Péter

Az elmúlt kiírás fináléját az Újpest ellen tizenegyespárbajban elbukó felcsútiak az NB III Nyugat csoportjában 9. helyen tanyázó Komárom VSE otthonában lépnek pályára először a Magyar Kupa idei szezonjában szombaton 15 órakor. A Pintér Attila vezetésével elért történelmi diadalt követően nagy változások mentek végbe a Puskás Akadémiánál: a nyáron távozott a sikeredző, akit később számos meghatározó játékos követett. A régi-új szakvezető, Benczés Miklós által irányított Fejér megyei alakulat finom szólva se kapta el a fonalat az élvonalbeli nemzeti labdarúgó-bajnokság 2018–19-es idényében, a PAFC hét nyeretlenül megvívott mérkőzés után a címvédő Vidi ellen törte meg rossz szériáját.

A megyei első osztályú pontvadászatot toronymagasan, mindössze egy döntetlennel és ugyanennyi vereséggel, 175 rúgott és csak 16 kapott góllal abszolváló komáromiak az osztályozón az Ikarus-Maroshegy legyőzésével vívták ki a harmadosztályú tagságot júniusban. A Zalaegerszeggel NB I-s bajnoki címet ünneplő, a magyar labdarúgó-válogatottat hét találkozóig irányító Bozsik Péter gárdájában olyan játékosok rúgják a bőrt, mint Kenesei Krisztián, valamint Vincze István fia, Vincze Viktor, illetve az egykori akadémisták közül Molnár Ambrus Péter és Schiller Patrik.

Vezető képünk archív felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában