foci

2018.08.10. 20:04

A „nyugatiak” is sikerre éhesek

A labdarúgó NB III 2. fordulójában megyénk csapatai közül a Közép csoportban játszók idegenben, míg a Nyugat csoportban küzdők otthon lépnek pályára.

Káldor András

Cseszneki Richárd (fehér) harcosságára szükség lesz

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A Közép csoportban a DPASE a múlt héten „nagy vadat” ejtett: a tavalyi ezüstérmes PMFC csapatát győzte le. Most azonban az előző évben a 8. helyen záró Szekszárdi UFC vendégei lesznek az újvárosiak szombaton 17 órától. Tavaly mindkét csapat legyőzte otthonában a másikat.

Az Iváncsa KSE a DPASE-hez hasonlóan jól rajtolt, szép számú nézőközönség előtt fogadták a Budapest Honvéd második csapatát. 3-0-ra győzték le a piros-feketéket Domján Attila tanítványai Cseszneki Richárd, Balogh László, és Varga Bence góljaival. Most a Makó FC-hez látogatnak, és akárcsak a dunaújvárosiak, ők is szombaton 17 órakor kezdenek. A Makó a múlt héten sima, 4-1-es vereséget szenvedett a Szeged-Grosics Akadémiától.

Cseszneki Richárd (fehér) harcosságára szükség lesz
Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A Nyugat csoportban a Mol Vidi II vasárnap 11 órakor a Sóstói stadionban fogadja a Csepel FC csapatát. Az új összetételben játszó piros-kékek az 1. fordulóban az Érdi VSE-től kaptak ki 2-1-re, leendő ellenfelük ugyanilyen arányban a Komáromtól. Tavaly egy hely választotta el a csapatokat a tabellán, három ponttal végeztek a csepeliek a Vidi előtt, a 9. helyen.

A Puskás Akadémia II viszont pontot rabolt a III. ker. TVE otthonából múlt vasárnap, most pedig szintén vasárnap 17 órakor a Dunaharaszti MTK lesz a vendégük. A felcsútiak fiatalokkal teletűzdelt csapata az előző kiírásban otthon legyőzte őket 3-1-re, igaz idegenben 2-1-es sikerével vendéglátójuk gyűjtötte be a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában