Foci

2018.07.03. 08:55

Régi ismerős vár a Vidire

Az ausztriai edzőtábor zárásaként az FK Csukaricskivel találkozik az élvonalbeli Mol Vidi FC labdarúgócsapata ma 17 órakor felkészülési meccsen. A találkozó érdekessége, hogy a szerb csapatot 2016 nyarán épp a fehérváriak búcsúztatták az Európa-liga selejtezőitől.

Nagy Péter

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

A Kapfenberg (3-0), az NK Osijek (1-2), a DAC (1-1) és a Sturm Graz B (4-0) elleni összecsapások után utolsó előkészületi mérkőzését vívja ma a bajnoki címvédő Mol Vidi FC. Az ellenfél nem más, mint a két esztendeje a piros-kékek által az El selejtezőjében 3-1-es összesítéssel elbúcsúztatott szerb FK Csukaricski. 2016-ban, a Berg-éra idején az azóta már nem a koronázóvárosiak kötelékébe tartozó Bódi és Suljic góljaival megszerzett kétgólos előnyt a visszavágón, idegenben is tartani tudták Juhász Rolandék, akik Géresi találatával 1-1-es döntetlent harcoltak ki Szerbiában.

A labdarúgók fizikai állapotára eddig nem lehet panasz, szerencsére a sérülések is elkerülték mostanáig a Fejér megyeieket. A kemény munka mellett lazításra is jutott idő a Vidi Bad Waltersdorf-i főhadiszállásán, a minap a 35. születésnapját ünneplő Juhászt köszöntötték a társak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában