Pataki Team

2018.06.27. 11:00

Minden színből gyűjtöttek érmet a kincsesbányai karatékák

Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a kincsesbányai Pataki Team karatékái a III. All Kyokushin World Tournament viadalán, ami a HIKO szervezet világbajnoksága volt.

Ferencz Balázs

Szentesen 21 ország 600 ifjú karatékája lépett tatamira gyerek, serdülő, ifi , junior és U25-ös korcsoportban, knock-down kumite és kata kategóriában. A kincsesbányai Pataki Nikolett gyerek I. lány formagyakorlat kategóriában minden fordulót magabiztosan megnyerve, két évvel ezelőtti sikerét megismételve lett újra világbajnok a HIKO égisze alatt. Küzdelemben a +45 kgosok között a körmérkőzései során döntő fölénnyel nyert, ám egy rossz ütemben bekapott testütés miatt elveszített egy mérkőzést, s így a második helyen végzett.

Nővére, Pataki Zsófi a ifjúsági lány formagyakorlatban szép és erőteljes gyakorlatokat bemutatva haladt előre. A finálé előtti körben azonban kibillent egyensúlyából, és végül harmadik lett. Küzdelemben a –60 kg-os kategóriában indult, de egy bokasérülés miatt feladta a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában