Tisztújítás volt a lovassport szövetségnél

2018.06.10. 21:42

Ismét Paudits Bélát választották meg elnöknek

Az újjáalakult Fejér Megyei Lovassport Szövetség tisztújító közgyűlését Seregélyesen tartották. A megyei szövetség régi-új elnöke Paudits Béla, s megújult a két szakág vezetése.

V. Varga József

A megyei szövetség régi-új elnöke Paudits Béla Fotó: a szerző

A megyei lovassport szövetség elnökének újabb öt évre Paudits Bélát választották a küldöttek. A két alelnök Kunos Attila és Gosztola József lettek, akik egyben a díjugrató és a fogathajtó szakág elnökeként is tevékenykednek. A díjugrató szakág elnökségi tagjai: Kunos Attila elnök, Király Klaudia és Kiss Melitta. A fogathajtó szakág elnökségi tagjai: Gosztola József elnök, Csuti Péter és Ihász Béla.

Zajlik a díjugrató megyei bajnokság, amint Kunos Attila elmondta: A balatonvilágosi és a cecei fordulót már le is bonyolították. A következő viadalt július 15-én rendezik Sárosdon, majd balatonvilágosi megmérettetések következnek. A megyei döntőnek is Balatonvilágos ad majd otthont.

A megyei szövetség régi-új elnöke Paudits Béla Fotó: a szerző

A kettesfogathajtó megyei bajnokságban három fordulót (Sárbogárd, Sárszentágota, Seregélyes) rendeztek. Gosztola József elmondta: A nagylóki forduló technikai okok miatt elmarad. A bajnokság további versenyeiről Csuti Péter tájékoztatta lapunkat: július 7. Mezőszilas, július 28. Mezőszentgyörgy, augusztus 4. Szabadhídvég, augusztus 12. Káloz, szeptember 8. Cece, szeptember 15. Sárkeresztúr (bajnokavatás). Szeptember 29-én Sárkeresztúron rendezik a Dunántúli megyék és Dél-Szlovákia döntőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában