jégkorcsolya

2018.04.08. 21:58

Jól szereplő házigazdák a Jégmadár Húsvét kupán

Ismét megtették a magukét a hazaiak versenyzői a hagyományos Jégmadár Húsvét kupán.

Horog László

Simkó Emese negyedik helyezést ért el

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A rangos nemzetközi eseményre 190 nevezés érkezett, a hazai klubok mellett érkeztek sportolók Örményországból, Ausztriából, Horvátországból, Szlovákiából, Olaszországból és az Egyesült Államokból. A rendező Jégmadár 14 versenyzővel képviseltette magát a jó hangulatban zajló seregszemlén.

Simkó Emese negyedik helyezést ért el
Fotós: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Cubs girls A1 kategóriában Czakó Luca 5., Balogh Zita 9. lett. Cubs girls A2-ben Hartdégen Lili nyerte a küzdelmeket. Basic novice A-ban Németh Petra 14. helyen zárt, ez volt a legnépesebb mezőny, 22 indulóval. Basic novice B kategóriában Simkó Emese 4. lett, Advance novice versenyszámban Fliszár Hanna 10., Varga Janka pedig 12. A rekreációs A bronz kategóriában Purgel Anna 3. lett, B silver kategóriában Kiss Júlia nyert, Szente Antónia 5. helyen végzett. A C gold szereplői közül Szabó Jázmin 2. lett, D goldban Zákány Kata győzött. A D mastersban Szabó Klaudia nyert, az Adult A bronz versenyszámban pedig Varga Laura volt a legjobb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában