Három perc alatt két gólt lőtt a Csákvár

2018.02.25. 21:54

Jobban bírták a végét a Csákvár Aqvital FC játékosai

A hajrában szerzett találataival 1–3-ra győzött az Aqvital FC Csákvár Óváron a Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II 22. fordulójában.

Nagy Péter

A sárga mezes Aqvital FC Csákvárnak több lehetősége is volt a Szolnok ellen, ezek közül végül kettőt ki tudtak használni, és megszerezték az idény első győzelmét

Fotó: Koppán Viktor

Mosonmagyaróvári TE–Aqvital FC Csákvár 1–3 (0–0)

Csákvár: Hermány – Horvat, Csonka, Kiprich, Galambos – Király, Sándor, Bokros – Sejben (Oldal, 68.), Máté (Bobál, 59.), Tamás (Molnár T., 59.). Edző: Szijjártó István.

A 6. percben Galambos beadását Máté vágta mellé nagy helyzetben. A 61. minutumban Szpirulisz buktatta Tamást a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Sándor György magabiztosan értékesítette, 0–1. Tíz perccel később Király löketét védte bravúrral Heinrich, majd az ellentámadásból Eszlátyi István Kovács beadását kotorta a kapuba, 1–1.

A 80. minutumban Sándor György második tizenegyese ugyan még kimaradt, de hat percre rá a csákvári középpályás megpattanó lövésével ismét vezettek a vendégek, 1–2. A 90. percben Bobál hozta helyzetbe Oldal Tibort, aki kialakította az 1–3-as végeredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában