Az utolsó másodpercekben

2018.02.26. 19:49

Drámai volt a Gárdony-Pázmánd NKK meccsén a végjáték

A női kézilabda NB I/B 17. fordulójában visszavágásra készült a Gárdony-Pázmánd NKK, hiszen Nagyatádon vereséget szenvedett az ősszel. Szoros csatában most is alulmaradt.

Ferencz Balázs

Gárdony-Pázmánd NKK–Rinyamenti KC

22–23 (9–10)

Gárdony, 100 néző. Vezette: Hornyák, Zörgő.

Gárdony: Fekete D., Vártok, Biró B. (kapusok) – Németh N., Koncsik, Müller, Halmos, Urfi, Flesser 2, Szabó A. 8, Braun 2, Hamuth, Dublinszki 7, Piazza, Selenka 3/3. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

Rinyamenti: Gável – Réb, Barta C. 3, Balaskó, Rácz, Horn, Brezovszky, Ángyán, Wahid 1,  Magó 2, Kovács D. 7, Finta, Varga F., Antal 3, Szalai, Horváth V. 7. Vezetőedző: Mato Matijevic.

Szabó Anikó (labdával) nyolc gólig jutott a nagyatádiak elleni hazai mérkőzésen Fotó: Koppán Viktor

Ősszel három góllal kapott ki a Gárdony Nagyatádon, egy kiélezett, nagy csatát hozó meccsen. Most is hasonlóan kemény küzdelemre készültek a tóparti lányok. A Rinyamenti kezdett jobban, a hazaiak támadásban vétett hibáit kihasználva, gyors indításokból szerezte első góljait. A gárdonyi lányok azonban a gólokra gólokkal válaszoltak. A második félidőre harcos kedvvel futottak ki Pánczél Barabás lányai. Azonban a korábbi mérkőzéseken mutatott kemény védekezés most nem volt annyira acélos és a támadás is döcögött, így négy góllal meg is lépett a Rinyamenti. Volt olyan pillanat, amikor kettős emberelőnyben játszhattak a hazaiak, mégsem tudtak egyenlíteni.

A végjáték igen izgalmasra sikeredett. Az utolsó percekben egész pályás emberfogásra állt át a Gárdony, de a nagyatádiak jól taktikáztak, faultokkal húzták az időt. Az utolsó támadásnál a nyolc gólig jutó Szabó Anikó labdája a kapu fölé ment, így a vendégek megőrizték egygólos fórjukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában