Asztalitenisz

2018.02.13. 21:09

Nem tudnak hibázni a csákvári ping-pongosok

A férfi asztalitenisz NB I 11. fordulójában az Aqvital Csákvári TC magabiztosan nyert, a Honvéd Szondi György SE azonban szoros csatában alulmaradt.

Ferencz Balázs

Hoffmann Tamás három mérkőzést nyert a tataiak ellen

Fotó: Pesti Tamás

Aqvital Csákvári TC-Tatai Atlétikai Club I 12-6

Nem indult jól a mérkőzés, ellépett a vendég Tata, mindkét párost elvesztették a csákváriak. Aztán Varga Sándor, Hoffmann Tamás és Éliás Attila is hozták első meccseiket. Várbeli Tamás ugyan csak a második mérkőzésén nyert először, de a társak remekeltek, így ellépett a hazai csapat. A tatai Sipos Viktor Leventét csak Varga Sándor tudta megállítani. Varga 4 győzelmet tett hozzá a csapat újabb sikeréhez, Hoffmann 3, Várbeli 3, Éliás 2 mérkőzést tudhatott magáénak. A Csákvár továbbra is hibátlan, toronymagasan vezeti az NB I Nyugati csoportjának tabelláját. Az Aqvital legközelebb február 16-án a BVSC II vendégeként fog ütőt.

Hoffmann Tamás három mérkőzést nyert a tataiak ellen
Fotós: Pesti Tamás

PTE PEAC-Kalo MÉH II-Honvéd Szondi György SE 10-8

A Jakab Gábor-Szabó Attila páros nyerte a nyitómeccset, majd fordítottak a pécsiek. Izgalmasan alakult a mérkőzés, hol az egyik, hol a másik fél került lépéselőnybe, de az utolsó két meccset a pécsiek fájóan simán nyerték, s a 10-8-as végeredménnyel otthon tartották a pontokat. Jakab 3, Domokos 2, Szabó A. 1, Engelmann 1 győzelmet szerzett. A 8. Szondi vasárnap a Budaörsi 2iSC-t fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában