közösségi erővel

2017.12.15. 13:00

Egy mozgalmas éven vannak túl a Kálozi Sport Egyesületben

Nemrég évértékelő közgyűlést tartott a Kálozi Sport Egyesület. Kiderült: igazán eredményes évet zártak.

Szanyi-Nagy Judit

dfvsdfvsdfvs Foto: sdf

Az évzáró közgyűlésen 77-en vettek részt.

– Idén 111 darab bérletet adtunk el. Ezzel, valamint a jegyvásárlások és az egyéb felajánlások összegével közösen közel fél millió forint bevételünk származott. Ezenkívül az 1 százalékos adófelajánlásokból 144 ezer forint gyűlt össze – közölte lapunkkal Szabó Éva elnök.

Az új elnökség egy éve alakult. A vezetőség rendszeresen pályázik, ebben Weisengruber Imre polgármester és a község önkormányzatának képviselő-testülete is segíti őket: az önrészt az önkormányzat biztosítja. Az év végére két pályázatot nyertek el. Ezek egyike a centerpálya alácsövezése, amely során füvesítés, talajelegyengetés is megvalósul majd. Emellett a pályázati pénzen az előző vezetőség által beszerzett nézői padokat szerelik fel a center- és az edzőpálya köré. – Az MLSZ által kiírt telephelykorszerűsítési pályázaton két új cserepadot, illetve egy 15 férőhelyes mobil lelátót nyertünk – emelte ki Szabó Éva, hozzátéve: ezen túl közel 1 millió forint értékben sporteszközök vásárlására is pénzt fordítanak majd.

Nagy sikerrel zajlott az évzáró rendezvény Fotó: Káloz SE

Idén együttműködési megállapodást kötöttek a polgárőrökkel, akik rendszeresen biztosítják a meccseket; valamint elkészítették első címerüket is. Az 1931-es évszám a focicsapat első írásos említésére utal. Augusztusban pedig defibrillátort vásárolt az egyesület és az önkormányzat.

– Ifi csapatunk a második helyen telel, felnőtt focistáink pedig azonos pontszámmal a harmadik helyezettel, a negyedik helyen várják a tavaszt. Úgy érzem, látva, hogy rendben mennek a dolgok a háttérben, ez megnyugvást ad a sportolóinknak is. Kálozon nincsen fizetett játékosunk, és ezt szeretnénk is tartani: célunk, hogy a helyi futball valóban arról szóljon, hogy a testvérek, barátok, a közösség együtt van. Szerencsére egyre többen ki is látogatnak a meccsekre – most már csak a 18 éven felüli férfiaknak kell belépőt fizetniük – értékelte az évet az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában