Fehérvár Enthroners

2017.11.07. 17:27

Sikeres Koronázók

A Fehérvár Enthroners 34-28-ra legyőzte a Kijev Patriots amerikai futball csapatát barátságos felkészülési mérkőzésen.

Káldor András

A kékben játszó Fehérvár Enthroners győzött

Fotó: FMH-Archív (Koppán Viktor Dávid)

Történetének talán legerősebb ellenfelével találkozott a Fehérvár Enthroners. Az erre a mérkőzésre a miskolci HFL csapatban játszó négy ukrán játékossal is megerősített Kijev rendkívül komoly játékerőt képvisel, kiváló felépítésű, fizikális játékosai igazi fejtörést okoznak bármely csapatnak. A Koronázók tudatosan építkeznek a következő szezonra, hiszen a HFL küzdelmei mellett az osztrák divízió 4-ben is helyt kell állnia a csapatnak, így ez az összecsapás nagyszerű erőpróbának bizonyult, felmérhették, hogyan sikerült az új igazolások beépítése, és hol jár a csapat a felkészülésben.

A kékben játszó Fehérvár Enthroners győzött
Fotós: Koppán Viktor Dávid

Egy fantasztikus, a végletekig kiélezett mérkőzést láthatott az ezerötszáz néző amely az utolsó pillantig buzdította kedvenceit. Egy biztos, hogy jó úton jár a Fehérvár Enthroners, és amellett, hogy egy nagyon erős ellenfelet sikerült legyűrnie a csapatnak, az összecsapás kiváló hírverése volt a hazai amerikai futballnak. A csapat december közepéig edzésben marad, de mérkőzést ebben az évben már bizonyosan nem játszik a gárda. A mérkőzésen látott teljesítmény azonban mindenképpen reményt keltő a következő szezonra nézve, és az is bizonyos, hogy igen kiváló találkozókat láthatnak jövőre is a First Fielden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában